Hjem / Få mest ut av treningen

Få mest ut av treningen

Vi ønsker at du skal få best mulig utbytte av treningen.

Derfor tilbyr vi treningsveiledning med høy kvalitet. Våre instruktører i studio og sal er erfarne og dyktige instruktører som gjerne bistår med veiledning og råd. Alle nye medlemmer får også Wellness nøkkelen og dermed egen digital treningsdagbok.

Personlig treningsprogram

Alle medlemmer hos oss får oppsett og oppfølging på trening av instruktør i hele medlemskapsperioden. Vi er opptatt av at du skal nå dine mål og sammen gjøre vårt for å legge til rette forholdene best mulig.

Personlig trener

Benytt deg gjerne av våre peonlige trenere. De hjelper deg med å avdekke dine forutsetninger og ambisjoner, og å utarbeide et treningsprogram tilpasset deg og dine mål på kort og lang sikt. Din personlige trener hjelper deg også med motivasjon og råd, og påser at du trener effektivt og sikkert. Og ikke minst så vil din personlige trener hele tiden følge opp dine prestasjoner.

Helt kostnadsfritt

Alle som er medlem hos oss har hele tiden tilbud om å få utarbeidet et personlig treningsprogram helt kostnadsfritt. Ønsker man å fornye et eksisterende treningsprogram eller utarbeide et helt nytt, så gjør vi også det helt kostnadsfritt.


Trening

My Wellness