Tren med oss på Skullerud Sport Senter

På Skullerud Sport Senter tilpasser vi treningen til deg. Enten du er ungdom, godt voksen eller for eksempel glad i sykling. Vi tilbyr treningsveiledning med høy kvalitet for alle behov. Alle som er medlem hos oss har hele tiden tilbud om å få utarbeidet et personlig treningsprogram helt kostnadsfritt.

Alle medlemspakker har introduksjonspakke og skreddersydd trening med oppfølging inkludert i prisen, under hele medlemsperioden. Utover medlemspakkene har vi blant annet massasje abonnement, online medlemskap og online roklubb.

Usikker på hva du skal velge? Kontakt oss så hjelper vi deg i gang.

Basic

12 mnd. binding

689,-

Alt du trenger for å komme i gang med treningen. Inkluderer introduksjonspakke, tilgang til treningsapp og gruppetrening.

Flex

12 mnd. binding

816,-

Den mest populære pakken. Med denne pakken får du i tillegg til det vanlige en velvære-pakke av verdi 100,- og fri frys av medlemsskapet uten dokumentasjon.

Plus

12 mnd. binding

939,-

Dette er pakken for deg som ønsker litt ekstra velvære og service. Her får du i tillegg til velværepakke og fri frys av medlemsskap, tilgang til eget personlig skap i garderoben, samt håndkle til hver trening.

Godt voksen

12 mnd. binding

563,-

Godt voksen og rehabilitering gir deg tilgang til våre fasiliteter alle hverdager før kl. 15. I helger og på helligdager kan du benytte senteret i hele åpningstiden. Her får du tilrettelagte gruppetimer og mulighet til å fryse medlemskapet i 2 mnd. uten dokumentasjon

Student

12 mnd. binding

542,-

Alt du trenger for å komme i gang med treningen. Inkluderer introduksjonspakke, tilgang til treningsapp og gruppetrening.

Sommer medlem

Ingen binding

689,-

Tren i sommer
God plass, ingen booking for individuell trening, ingen tidsbegrensning
Tilgang til å delta på ulike gruppetimer i hagen vår
Vi hjelper deg i gang inkludert en trener time
Gjelder 1 mnd fra dato til dato

Online roklubb

Vi har blant annet massasjepakker, trening på bislett bad & trening, medlemskap i roklubben, eller online medlemskap. Ta kontakt med oss dersom du vil ha hjelp til bestilling.