Fysioterapi på Skullerud Sport Senter

Vi har en fysioterapeut og naprapat tilknyttet Skullerud Sport Senter. Her tilbyr vi et variert behandlingstilbud innen fysioterapi, naprapati og manuellterapi.

For oss er det viktig at du som kunde blir sett på som et individuelt menneske når du oppsøker oss. Du skal føle deg trygg på at du kan komme til oss med alle typer problemer og bli hørt og ivaretatt ut fra dine premisser. På den måten får du den mest optimale rehabilitering og opptrening, slik at du kan komme tilbake i full aktivitet raskest mulig.

Ikke bare for medlemmer

Vår fysioterapi- og Naprapat klinikk er åpen for alle, ikke bare for medlemmer av Skullerud Sport Senter. Det er vanligvis kort ventetid på fysioterapi, med fleksible åpningstider hvor det er åpent på ettermiddagen og kvelden etter behov.

Vi tilbyr undersøkelse og behandling både til pasienter som har henvisning fra lege, og til de som ikke har slik henvisning.

Hva behandler en naprapat?

Naprapaten behandler stort sett alle plager med årsak i ledd eller muskulatur, enten det er idretts- eller arbeidsrelatert. Vi legger stor vekt på å finne årsaken til smertene. Derfor blir undersøkelsen og behandlingen innrettet over et stort område , og ikke bare nøyaktig der hvor smertene er. Eksempelvis kan et lite funksjonelt bekken være årsak til langvarig nakke og skulderplager. Smerter lokalisert i skulder/nakke med enten svimmelhet/hodepine eller utstråling til armer, og smerter i rygg/sete med utstråling i ben, er blant de vanligste plagene vi behandler.

Ta kontakt for timebestilling på telefon 23 03 11 50, via e-post resepsjon@skullerudsportsenter.no, eller kom innom og ta en prat med oss.

RehabiliteringVårt team