Hjem / Effektiv og morsom trening

Effektiv og morsom trening

Les Mills er verdensledende produsent av gruppetreningsprogrammer. Disse er brukt verden rundt i flere år. Det legges vekt på at treningen skal være enkel å gjennomføre, effektiv og morsom. Timene er også kvalitetssikret av Les Mills og våre instruktører er sertifiserte.

Les Mills Tone™

Dette er en time for deg som ønsker å trene hele kroppen! Tren både styrke- og kondisjon, med masse deilig musikk fra de siste 30 årene. Du får flere alternativer på øvelser, så her kan alle være med
Aspirasjoner: Move-Shape


BODYPUMP™

Utholdende styrketrening, til forskjell fra tradisjonell styrketrening i apparater, bruker gjerne lettere vekter, men med flere repetisjoner. Til fengende musikk trener du alle kroppens store muskelgrupper ved bruk av vektstang og manualer, foruten egen kroppsvekt. BODYPUMP er en flott introduksjon til styrketrening for nybegynnere, eller som alternativ styrketrening for de som ønsker både større og mer utholdende muskulatur. Med andre ord, styrketrening for alle!
Aspirasjoner Shape - Power


BODYSTEP™

Her er stikkordene energi, kraft og glede! BODYSTEP er en herlig kondisjonstime med stepkasse. Med enkle og morsomme trinn til fengende musikk, er dette en time for alle som synes trening skal være gøy og gleder seg til innslag som party- og speedstep.
Aspirasjoner Fun - Shape


BODYATTACK™

Et lite kinderegg av en gruppetreningstime! BODYATTACK er en time som kombinerer intervalltrening og aerobic, med styrke og stabiliseringsøvelser. Med energisk musikk og motiverende instruktører får du maksimalt ut av din trening sammen med andre!
Aspirasjoner Move - Sport

Bli medlem

Aspirasjoner