Hjem / Kondisjonstrening

Kondisjonstrening

I vår kondisjonspark finner du tredemøller, ergometersykler og ellipsemaskiner fra TechnoGym. TechnoGym er verdensledende innen utvikling og produksjon av treningsutstyr og regnes som en av verdens beste produsenter av kondisjonsapparater.

Hos oss vil du til enhver tid finne det nyeste av kondisjonsapparater fra TechoGym. Våre kondisjonsapparater er utstyrt med Wellness System. Wellness System er din personlige elektroniske treningsdagbok og er svært enkelt å bruke. Vi tar utgangspunkt i dine mål og din bakgrunn og skreddersyr et treningsopplegg til deg.

Våre treningsapparater

Tredemøller - Wellness kondisjonspark

Treningsapparatet for deg som liker å gå eller løpe. Løping på tredemølle er kanskje den beste kondisjonstreningen som finnes. Løping er også den kondisjonsaktiviteten som forbrenner flest kalorier. Vi har totalt 26 løpemøller og vi har egne gruppetreningstimer på SkillRun.

SkillRun og SkillMill det nyeste av løpemøller

Vi har Skillmill møller og skillrun møller. Dette er det nyeste innenfor løpemøller

SKILLMILL er en ikke motorisk mølle som drives i gang av egen kraft. SKILLMILL beveger seg i samme tempo som deg i forhold til om du går, løper eller sprinter. Ved å stille inn på motstandskraften, kan også kan du velge ulike former for trening, for hele kroppen.


Skillrun

Helt ny løpsopplevelse. SKILLRUN er den første tredemøllen som noensinne er utviklet, med hensikt å møte de strengeste kravene til eliteutøvere, løpeentusiaster og alle andre som elsker høyintensitetstrening. Her kan du også løpe i nedoverbakke, du kan måle watt, steglengde, du kan for eksempel sette på fallskjerm og slede.

Concept2 Stakemaskiner

SkiErg er et kondisjonsapparat der du bruker alle de store muskelgruppene i kroppen. I tillegg til en effektiv kondisjonsøkt, hjelper også stakemaskinen deg til å bygge opp styrke i kroppens kjernemuskulatur og i armer og skuldre. Vi har 3 SkiErg stakemaskiner fra Concept2 i vår kondisjonspark.


Ellipsemaskiner - Wellness kondisjonspark

Et skånsomt treningsapparat der kroppen ikke utsettes for noen form for støt under trening. Sliter du med smerter i knær, hofter eller andre ledd når du trener kan en ellipsemaskin være tingen for deg. Treningen er også veldig effektiv ettersom maskinen belaster både under- og overkroppen samtidig.

Concept2 Romaskiner

Concept 2 Indoor Rower er anerkjent som verdens beste romaskin, og er av mange også holdt for å være verdens beste og mest effektive treningsapparat.

Ergometersykler - Wellness kondisjonspark

Treningsapparatet for deg som liker å gå eller løpe. Løping på tredemølle er kanskje den beste kondisjonstreningen som finnes. Løping er også den kondisjonsaktiviteten som forbrenner flest kalorier.

TreningsveiledningVåre fasiliteter