Hjem / Fysioterapi på Skullerud Sport Senter

Fysioterapi på Skullerud Sport Senter

Vi har en fysioterapeut, naprapat og osteopat tilknyttet Skullerud Sport Senter. Her tilbyr vi et variert behandlingstilbud innen fysioterapi, naprapati, manuellterapi og idrettsmassasje

For oss er det viktig at du som kunde blir sett på som et individuelt menneske når du oppsøker oss. Du skal føle deg trygg på at du kan komme til oss med alle typer problemer og bli hørt og ivaretatt ut fra dine premisser. På den måten får du den mest optimale rehabilitering og opptrening, slik at du kan komme tilbake i full aktivitet raskest mulig.

Ikke bare for medlemmer

Vår fysioterapi- og Naprapat klinikken er åpen for alle, ikke bare for medlemmer av Skullerud Sport Senter. Det er vanligvis kort ventetid, med fleksible åpningstider hvor det er åpent på dag, ettermiddag, kveld og helg etter behov.

Vi tilbyr undersøkelse og behandling både til pasienter som har henvisning fra lege, og til de som ikke har slik henvisning.

Hva behandler en naprapat?

En naprapat gir manuell behandling av muskel- og leddplager, både akutt, kronisk, forebyggende og rehabiliterende. Pasientens anamnese (pasientens historie), undersøkelser og tester danner grunnlaget for den individuelle behandlingen. Det legges stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker.

Ved å kombinere ulike behandlingstekninkker kan en behandling hos naprapat redusere muskelsmerter og dårlig bevegelse.

Behandling av idrettskader og forbygging innenfor idrettsmiljøer er også et viktig arbeidsområde for naprapatene. Flere idrettsforeninger, klubber og lag er tilknyttet eller benytter naprapater til behandling og forbyggende tiltak, med godt resultat.

Behandlingsmetoder

Artikulering er en behandlingsmetode som brukes for å øke bevegeligheten i ledd.

Ergonomisk rådgivning både hva gjelder fritid og arbeidsplass.

Hjemmeøvelser/trening gir naprapaten til sine pasienter både for å forebygge og rehabilitere.

Manipulasjon er en teknikk der man med ulike behandlingsgrep normaliserer bevegeligheten og funksjonen i ulike ledd. Her bruker naprapaten veldig spesifikke grep, som utføres med høy hastighet, men med så liten kraft som mulig.

Massasje av muskler og bindevev for å myke opp vevet, minske muskelspenning og øke gjennomblødningen.

Mobilisering er en form for veldig spesifikk og leddnær tøyning som brukes for å normalisere bevegeligheten mellom ledd.

Muskeltøyning for å senke muskelspenning og øke fleksibiliteten.

Triggerpunktsbehandling for å minske en viss type smerteutstråling. De spente muskelstrengene behandles med flere ulike metoder for å senke muskelspenning.

Trykkbølgebehandling har vist seg å være en trygg og effektiv behandlingsform for en rekke kroniske tendinopatier som feks: akillestendinose, plantar fascitt, hopperkne, kalkskulder, hofter og tennisalbue.

Ta kontakt for timebestilling på telefon 23 03 11 50, via e-post resepsjon@skullerudsportsenter.no, eller kom innom og ta en prat med oss.

RehabiliteringVårt team