Hjem / Forbedret livskvalitet

Forbedret livskvalitet

Ja, Yoga kan forbedre forbedre livskvaliteten din. Med Yoga trener du styrke, balanse og bevegelighet samtidig som du reduserer stress. Yoga anbefales for alle, det har egenskaper som også kan gi deg økt fokus som kan gjøre deg bedre i andre treningsaktiviteter. Stoffskiftet blir også balansert slik at om du vil gå ned i vekt kan Yoga hjelpe å få i gang fordøyelsen. Skullerud Sport Senter har Yogatimer for alle nivåer. Vi har høyt kvalifiserte yogalærere, våre yogalærere tar også privattimer (PT).


Våre Yogatimer

Yoga Fun - Balance

Dette er en Flow Yoga time: Timen er inspirert av forskjellige retninger innen yoga. Hver øvelse flyter inn i den neste og skaper en serie av dynamiske øvelser, supplert av pusten. Fokus på fleksibilitet, styrke, balanse, armer og kjerne muskulatur

Power Power - Move

En dynamisk form for yoga som kan være mer fysisk krevende enn annen yoga. Timen gir økt fleksibilitet, styrke og balanse. Timen passer for deg som ønsker en fysisk krevende yoga økt.

‍Yoga Balance - Move

Dette er en Yin yoga time med fokus på pust,avspenning og tilstedeværelse. Stillingene holdes over lengre periode for å gi kroppen tid til å slippe spenninger og åpne blodgjennomstrømningen.

Yoga for alle!

Dette er Basic yoga. Vi trener opp styrke, balanse og fleksibilitet med mål om og komme dypere inn i hver stilling

Moderat tempo

Temaet er pusten din sammen med fysisk og mental tilstedeværelse.

‍Pilates Balance - Sport

I pilates øver vi på å få bedre kontakt med de musklene som bærer kroppen vår og støtter/ styrker leddene våre. Timen passer for alle som ønsker funksjonell trening. Tempoet er moderat og vi trener også opp fleksibilitet i ryggsøyle, hofte, skuldre og nakke

Er et flott supplement til annen trening.

TimeplanBli medlem