Hjem / Opplev livet, sammen når vi nye mål

Opplev livet, sammen når vi nye mål

Skullerud Sport senter er ingen vanlig forretningsidé, men en visjon.


Treningssenterkjedene er tuftet på en forretningsidé. Skullerud Sport Senter er fundamentert i troen på at livet oppleves bedre sammen med andre, at vi kan løfte hverandre når det er behov for det, og at trening kan forandre livet. Å leve er å delta og være en del av noe, ikke bare være en passiv tilskuer.

Skullerud Sport Senter er ikke en maskin som suger svette, kalorier og penger ut av deg. Ei heller en samlebåndsfabrikk for helse og livsglede, en selvmotsigelse i seg selv, for mennesker er unike og ulike og mangfold bidrar til livslyst. Skullerud Sport Senter har sjel: Tore og Jorunn sin.

Hendelser som forandrer alt

Noen ytterst få ganger i livet opplever vi noe som forandrer alt. For alltid. Jorunn hadde sitt vendepunkt en regnfull høstdag i 1987. Etter en periode med mye sykdom og motgang vandret hun inn på Bøler Helsestudio, traff Tore og hver dag etter det ble en ny og frisk start. Siden har hun arbeidet utrettelig sammen med Tore for å gjenskape det øyeblikket i andre. Som hun selv sier: Tore og Bøler Helsestudio reddet livet mitt, og hvis jeg klarer å gi ett menneske den opplevelsen jeg hadde den gangen, og forandre ett eneste liv, ja da er det verdt de tolv årene vi valgte å bo i bomberommet på Bøler senter for å holde hjulene i gang. Tore sa en gang at han er villig til å gi alt for medlemmene, i hvert fall nesten, og hans uttrettelige arbeidsinnsats, tolv timer hver dag, vitner om at det ikke bare var tomt prat.

SATS Skullerud

Mars 2001 åpnet SATS Skullerud og noen måneder senere ønsket senteret å kjøpe Bøler Helsestudio, men i stedet ble det Tore og Jorunn som etter hvert tok over på Skullerud, og de endret navn til Skullerud Sport Senter. Dette ville aldri ha blitt en realitet uten støtte fra DnB Eiendomsutvikling og tilliten til nesten alle de drøyt ni hundre opprinnelige medlemmene på Bøler. Siden har medlemstallet vokst til nesten tre tusen, mye takket være Tore og Jorunns tro på å skape en møteplass for alle, enten det er godt voksne over middagshøyden, hjerte- og lungesyke hvor mange må trene med pusteapparat, roklubb som konkurrerer i VM i Boston hvert år, eller et sykkelmiljø som har reist til Mallorca og Italia for å oppleve gleden ved fysisk aktivitet og samhold.


Gode erfaringer

Hvis det er én ting Tore og Jorunn har erfart, ofte smertelig gjennom årene, og som er både skremmende og gir håp på samme tid, er at du kan ikke planlegge livet ditt. Det eneste du kan forberede deg på er å bli overrasket. Ingen vet hva som venter bak neste sving, om det er et tohodet troll eller en blomstereng i alle regnbuens farger. Det som betyr noe er om du er fysisk og mentalt rustet til å møte og oppleve det livet varter opp med, eller noen ganger kaster i ansiktet ditt. Deri ligger Tore og Jorunns visjon: ved å møte mennesker og bruke kroppen gjennom variert fysisk aktivitet, vil du være i stand til å oppleve reisen som livet tross alt er, på en positiv måte.

Tore & Jorunn
Skullerud Sport Senter

Trening

Bli medlem