Hjem / Vektreduksjon

Vektreduksjon

Vektreduksjon med kombinasjon av Wegovy og livsstilsendring

I samarbeid mellom Aker Brygge Legesenter og Skullerud Sport Senter tilbyr vi et 12-måneders vektreduksjonsprogram som kombinerer medisin og livsstilsendring. Programmet er basert på samarbeid mellom lege, personlig trener og klinisk ernæringsfysiolog, og er spesielt utviklet for personer som har prøvd å gå ned i vekt på egenhånd uten å lykkes.

Målet med programmet

Målet med programmet er å hjelpe deg å oppnå en varig vektreduksjon på en trygg og effektiv måte. Programmet er skreddersydd for dine individuelle behov og mål, og vil gi deg den støtten og veiledningen du trenger for å lykkes.


Ikke bare for medlemmer

Dette programmet er for alle, ikke bare for medlemmer av Skullerud Sport Senter. Hos oss kan du komme i gang raskt.

Før du kommer i gang får du en time hos legen for en omfattende helsesjekk med blodprøver og diskusjon om bruk av
Wegovy. klinisk ernæringsfysiolog og personlig trener analyserer nåværende kosthold og gir retningslinjer for en balansert
kostholdsplan. Deretter utføreres en fysisk vurdering og skisserer en tilpasset treningsplan. Treningen foregår i grupper og kan og så tilpasses individuelt

Tilpasset plan

For å oppnå best mulig effekt av Wegovy er det viktig å kombinere legemiddelet med et trenings- og kostholdsopplegg.

Treningsprogrammet vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og bygge muskler. Muskler forbrenner mer energi enn fett, så jo mer muskler du har, jo lettere vil det være å holde vekten nede.

Kostholdsopplegget vil hjelpe deg å spise sunnere og mer variert. Du vil lære om hvordan du kan redusere inntaket av kalorier og mettet fett, og hvordan du kan øke inntaket av fiber og sunne fettstoffer.Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å gå ned i vekt!


Ta kontakt for mer informasjon og timebestilling på telefon 23 03 11 50, via e-post firmapost@skullerudsportsenter.no eller kom innom og ta en prat med oss.

Vårt team