Hjem / Skillrun tredemøller på Skullerud Sport Senter

Skillrun tredemøller på Skullerud Sport Senter

Opplevelsen av å trene blir mye bedre når du vet at treningsapparatene er av høyeste kvalitet. Når utstyret er i orden og man lærer å bruke det skikkelig vil dette gi utslag på treningsutbytte. På Skullerud Sport Senter er dette noe vi legger stor vekt på. Derfor investerer vi mye i at utstyret vi tilbyr skal være det beste på markedet. Et eksempel på dette er våre Skillrun tredemøller som vi har fått gjennom vårt samarbeid med Technogym. Skillrun er tredemøller som overgår alle forventninger om hva en tredemølle kan være. Den er utviklet for å gi en så ultimat god løpsopplevelse som mulig. Her skal vi se nærmere på hva som gjør Skillrun tredemøller så unike.

Skillrun tredemølle har en rekke eksepsjonelle funksjoner som skiller den ut fra alle andre løpsmaskiner. Sledebelte på Skillrun er bredt og langt som gjør den ideell for sprinter og raske løpsetapper. I tillegg har den en motorisert dekkflate som beveger seg opp over med en kurve på 25 prosent og nedover med en kurve på -3 prosent. Dermed kan du få trening i å løpe i både motbakke og nedoverbakke det ønskes.

Skillrun gir deg også biofeedback for å måle progresjonen i løpetreningen. Der hvor mange tredemøller bare måler distanse og fart, innbefatter Skillrun også tråkkfrekvens, gangart og fotmønster. Slik kan du følge din egen progresjon. Ved eventuelle feil ved løpsteknikken din gjør den det lettere for deg å rette opp og justere underveis.

I tillegg til løping kan du også velge mellom to unike programmer for å trene andre muskelgrupper enn de som brukes under vanlig løping. Disse programmene kalles sledefunksjon og fallskjermfunksjon. Sledefunksjonen etterligner hvordan det er å dytte en tung slede forover. Her får man trent eksplosivitet, kraft og akselerasjon. Fallskjermfunksjonen etterligner hvordan det er å løpe med en fallskjerm som motarbeider framdriften. Ved å feste et belte til kroppen som holder deg tilbake etterligner den motstanden du ville fått ved å løpe med en fallskjerm.

Skullerud Sport Senter tilbyr gruppetimer i løping, og opplæring i hvordan løpsmaskinene fungerer. På den måten kommer man raskt i gang. Svært få treningssentre har et så stort utvalg av høykvalitetsutstyr til trening. Det er fordi vi vet hvor viktig det er for at treningsopplevelsen din skal bli skikkelig god. Utstyret skal jo tross alt hjelpe deg med treningen. Og vårt utstyr gir deg all den hjelpen du kan få.