Hjem / Personlig Trener på Skullerud Sport Senter

Personlig Trener på Skullerud Sport Senter

Marianne Harnes er en av Skullerud Sport Senters personlige trenere. Hun har utdannelse fra Scandinavian College of Manual Medicin, og jobber som naprapat i tillegg til å hjelpe mennesker med å finne glede med trening.

-Jeg ville finne et sted hvor jeg kunne behandle, men også med tilgang til treningssenter. Slik kan jeg kombinere jobben som naprapat og PT, sier hun. Nå har Marianne jobbet på Skullerud Sport Senter i to og et halvt år og er veldig fornøyd med det. Som naprapat hjelper hun mennesker med muskel og leddsmerter. Naprapati er en medisinsk behandlingsform som ved hjelp av bruk av hendene finner årsakene og helbreder smerter i kroppen. Det i samspill med jobben som personlig trener gjør at hun har en variert hverdag.


-Vi kartlegger hva som er målet til kunden og hva de vil oppnå. Om det er kondis er det det vi fokuserer på. Er det et vondt kne så legge vi opp til det. Jeg skreddersyr hver trening og legger aldri opp samme trening til forskjellige kunder, forteller hun.

Og Skullerud Sport Senter har vist seg og være et ideelt sted å jobbe på. I store lokaler med mye plass og et kjempeutvalg av moderne treningsutstyr er ikke det så rart. Men det er ikke bare dette som gjør Skullerud Sport Senter til et unikt sted å jobbe på.

-Det er satsingen på de eldre og så er det samholdet. Dette er ikke en kjede, folk føler seg hjemme her, sier hun.

Skullerud Sport Senter operer slettes ikke som en kjede, nei. I tillegg til PT timer tilbyr de også gratis veiledningstimer for de som ønsker å komme i gang treningen, samt en rekke gruppetimer. Ofte blir man sittende igjen etter en treningsøkt og tar seg en kaffe og en prat i Cafeen. Her er trivsel like viktig som treningsutbytte. Og alle er velkomne. Til slutt spør vi Marianne hvem som bør benytte seg av PT. Er det noe for alle?

-Alle, svarer hun med et smil.


Bli medlem

Tilbake til Blogg