Hjem / Kom som du er!

Kom som du er!

På Skullerud Sport Senter tilbyr vi veiledningstimer for de som ønsker å komme i gang med treningen. En veileder er en som vil hjelpe deg med å komme i gang med treningen og følger deg opp slik at du når dine mål.

Mange syns det er vanskelig å komme i gang med trening. Det er ikke så rart, spesielt ikke hvis du ikke har trent så mye tidligere. På et treningssenter er det utstyr og apparater og hvis man ikke vet hvordan de skal brukes kan det føles ubehagelig. Hvor skal man starte? Hva om man gjør feil? Våre veiledere tilbyr treningshjelp med bruk av apparater. Dette er noe vi er unike på blant treningssentre i Oslo.

Noen synes bare det å være på et treningssenter er utfordrende i seg selv. Det kan være ubehagelig å være i et rom full av ukjente mennesker hvor det føles ut som alle ser på deg. Dette er noe alle som for første gang har gått inn på et treningssenter har kjent på, men det er heldigvis ikke sant. Alle er for opptatt med seg selv til å bry seg om hva de andre gjør.

Mange føler kanskje at de bør komme seg i form før de kan gå inn på treningssenteret. Det motsatte er selvfølgelig sant. Det er på treningssenteret du skal komme deg i form for å bli mer aktiv i livet utenfor.

Alt dette er noe de aller fleste kjenner seg igjen i. Men det bør likevel ikke være en grunn for ikke å trene. Trening er så essensielt for menneskers helse og generelle livskvalitet, at slike bagateller må overkommes. Selv om det kan føles vanskelig i starten.

Når man har startet å trene er det viktig å holde treningsvanen ved like. Ellers er det lett å falle av. Dette er noe våre veiledere på Skullerud Sport Senter vil hjelpe deg med. De vil lære deg gode treningsrutiner, å legge en plan samt følge deg opp slik at du kan nå dine langsiktige mål. Veiledningstimene er gratis og man får oppfølging så ofte man vil. Den tette oppfølgingen vi gir er det ingen andre treningssentre i Oslo som tilbyr, og dette er noe vi er veldig stolte av.

Gruppetimer er en fin måte for mange å komme i gang med treningen på. Dette er noe vi på Skullerud Sport Senter har spesialisert oss på. Det er hyggelig og motiverende å trene sammen med andre.

På Skullerud Sports Senter ønsker vi at så mange som mulig skal komme i gang med fysisk aktivitet. Vi prøver derfor å gjøre alt vi kan for å vise at treningen slettes ikke er så vanskelig som den kan virke. Det er derimot ganske gøy og tilfredsstillende. Om du er ung, gammel, trent eller ikke spiller ingen rolle for oss. Det viktigste er at du kommer som du er!

Bli medlem

Tilbake til Blogg