Covid-19 restriksjoner

Oslo kommune valgte å videre føre nedstengingen av Oslo. Vi er utrolig lei oss for dette, det gjør vondt langt inn i hjerteroten. SSS savner deg på trening!

  • ‍Du kan i vår nedstengte periode delta på Live stream gruppetimer
  • Du har gjennom SSS appen tilgang til mange ulike gruppetimer når du måtte ønske
  • Du kan trene inne på sentret med henvisning. Henvisningen må være gitt av de som i Norge kan gi slike henvisninger; lege, manuellterapeut eller kiropraktor.

Ønsker du å fryse medlemskapet ditt i den nedstengte perioden send mail til resepsjon@skullerudsportsenter.no eller firmapost@skullerudsportsenter.no


Kom gjerne innom oss for en prat og en kaffe, vår resepsjon er åpen mellom 10:00 - 15:00 hverdager

‍Vår resepsjon er åpen hver dag mellom kl. 10:00 - 15:00
Henvendelser kan rettes til oss på telefon i dette tidsrommet 23031150 eller send mail til resepsjon@skullerudsportsenter.no eller firmapost@skullerudsportsenter.no


Vi håper på din støtte gjennom den vanskelige tiden, denne gangen er det langt mer usikkert for oss enn tidligere, grunnet at nå er det Oslo Kommune som står ved nedstengingen og ikke regjeringen.
Dette smerter oss og det er en enorm tung tid.
Vi håper du og dine har det bra. Hold avstand - Hold deg frisk - Hold deg aktiv!


Til dere som betaler i perioden har dere mulighet til å:

  1. Ta med en venn gratis i tilsvarende nedstengt periode.
  2. Få den betalte perioden igjen som fri trening eller frys når du måtte ønske det.


Følg oss på Facebook

Bli med på treninger, vi streamer timer direkte! på den måten får blitt med på våre gruppetimer hjemmefra, du får snakket med instruktøren og de andre som blir med på timen. God trening! Se Facebook for mer informasjon.

Begrunnelse for nedstengningene

Det er viktig å merke seg at nedstengningene skjer som følge av den raske smitteutviklingen i Oslo, smittesporing ute av kontroll, og dermed ønske om sosial nedstengning. Det er ikke slik at treningssentrene oppfattes som et risikoområde for smitte, men vi stenges fordi man ønsker å stenge ned alle sosiale møteplasser, samt unngå mobilitet for å komme dit.