Hjem / Utholdenhet og styrke med roing

Utholdenhet og styrke med roing

Trening på romaskin er en effektiv treningsform som både gir deg økt utholdenhet, styrker kjernemuskulaturen samtidig som du forbrenner mange kalorier. Roing er i tillegg en skånsom treningsform som gir lav belastning på ledd og muskulatur, og passer derfor alle uansett alder eller treningsnivå. Kom å tren på Concept2 romaskiner som flere ganger har blitt kåret til verdens mest effektive treningsapparat! Skulle du bli skikkelig blitt av ro-basillen, er du mer enn hjertelig velkommen til å bli med i vår egen roklubb. Les mer om roklubben.

Bli en ekspert på romaskin!

Lurer du på hvordan du skal bruke romaskinen? Les vår guide om hvordan du kan unngå skader samtidig som du får fantastiske resultater!

Les mer

ROING Intervall

Enkel og effektiv trening. Intervaller i ulike former. Dette er Skullerud Sport Senter sin signaturtime! En time vi har hatt siden på timeplanen siden 1998. Intervallene er ikke for lange, så denne timen passer alle.
Aspirasjon Sport - Shape


ROING/ STYRKE

I tvil om du skal trene roing eller styrke? Gå på ROING og STRYKE, da vel! Timen er lagt opp med fire økter på romaskin. Mellom disse kjøres det styrketrening ved bruk av egen kroppsvekt, vektstang og BOSU™ ball. En enkel og effektiv gruppetime hvor fokus er å få mest mulig trening i løpet av 60 intensive minutter. Trenger du hjelp til roteknikk eller teknikk ift. styrkeøvelsene er instruktøren tilgjengelig 30 min før timen starter
Aspirasjoner Power - Sport


ROING Enkel Pyramide

På denne timen kjører vi pyramide. Eks. på en pyramide: Vi varmer opp i ti minutter før vi starter felles, på pyramiden den går fra 1 min og opp til 5 minutter deretter går det nedover igjen 2 minutters pause mellom hvert intervall. Trenger du hjelp til roteknikk eller teknikk ift. styrkeøvelsene er instruktøren tilgjengelig 30 min før timen starter
Aspirasjoner Sport - Shape

Bli medlem

Aspirasjonstest